Banánový juice

Banánový juice

Anotace: Jako létavice...

Byla špičatá i přes obliny….
To asi ten nos a oči, co se dívaly až moc opatrně…
Přítelkyně z domu smutku???

A pak jsem uviděla banánový juice
A vzpomněla si na kdysi…

Na její ostravský smích, na slova neslova…
Na každý den…..

Její, náš společný….
Od rána až do noci… i v noci….
Stále spolu.
O vánocích a na nový rok…

Na její i své smutky, na to co nás dělilo a spojovalo…
Nač tahle zpověď, kterou nikdo nevyslechne???

No co už, slova od Sluníčka….

Aspoň já sama v sobě….

A s ní napořád….
Autor Onqa, 24.05.2008
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, akneliam, Noc17, WAYWARD, Psavec, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobrá a za Ostravu,TIP :-)

24.05.2008 12:08:00 | WAYWARD

Ani nevíš, jak rozumím...

24.05.2008 10:33:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí