Křik

Křik

Anotace: Těžká chvíle...

Jaký to je usmívat se zatnutýma zubama????
Jde to...
Proč by po stisknutí ruky měl kdokoliv cokoliv???
Jdete všichni do prdele...
Nechci vidět, slyšet...
Chci se jen schoulit a křičet...
Děsně nahlas, v tichu...
Nejvíc na celým světě...
Aby se to vyplavilo...
Ale nevyplaví...
Já chci...
Já chci a potřebuju...
Nesmyslně a bez šance...
Stejně nevykřičím...
Autor Onqa, 25.05.2008
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: yourqueen, Romana Šamanka Ladyloba, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já někdy křičím do polštáře... Jenže některý bolesti sou prostě němý...

31.05.2008 12:45:00 | Onqa

neco mi to
pripomina
vis kde se mi dobre krici?
ve vode,
tedy pod hladinou vodni
bazen, vana, nebo v sprse,
lze si vyrvat bolest duse

31.05.2008 12:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí