násilí

násilí

Anotace: nesnáším chlapy co ubližujou ženskejm, dokazujou tím jen svou slabot. Ubožáci mlaťe se mezi sebou, s náma řestě věci jinak...

V tmavém rohu místnosti
v ústech slova lítosti
z očí padají jí slzy
prosí ať skončí to brzy

nadávky pěsti střídají
hajzlové lásku neznají
není jim líto někomu ublížit
jde jim jen o to někoho ponížit

chtěla by utéct - musí ale nechce
miluje ho, ale neříká se to lehce
přemýšlí tedy zda odejde a nebo zůstane
jestli tahle hrůza vůbec někdy přestane

moc dobře ví, že nikdo se nezmění
ona však ve snech tvrzení pozmění
naivní slečna tak stále s ním zůstává
rozum jí pomalu chápat to přestává
Autor cestovatelka, 26.05.2008
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, pejrak, el viento, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí