Tři bratři

Tři bratři

Anotace: Vzpomínka na starý rozhovor s dead-head

Letěl jsi na ohnivém ptáku
Letěl jsi na své divokosti
Pak přistál jsi na zemi
Kde jsou zbytky Tvé ctnosti?

Vše vsadil jsi na jednu kartu
Kopyta koček jsou krutá
Ty ženeš se po výdělku
Zbyla Ti palice dutá

Letěl jsi na ohnivém ptáku
Letěl jsi na své divokosti
Však přistávat se Ti nechtělo
Zbyly z Tebe jen kosti

Vše vsadil jsi na jednu kartu
Plameny křídel jsou krutá
Dnes topíš se v ubohosti
Kořalka v hlavě Ti kutá

Ty letíš na ohnivém ptáku
Letíš si na své divokosti
Kde a kdy z nebe sesedneš
Rozmysli.... ať to neposereš
Autor rohypnol, 29.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: dead-head, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-/

20.06.2008 05:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Amen

30.05.2008 16:38:00 | dead-head

Tip za dutou palici. trefné

29.05.2008 01:13:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí