Završení

Završení

Pod křídly noční oblohy,
postávám s údivem pozorujíc jasné tváře,

co pohledem bodají zármutek jiných,
krásný to pocit je vidět světlo na stěnách stinných,

žasnout nad osudy jiných,
aniž by převládal smutek,

snad poslední věcí za života byl dobrý skutek,
co pohladil by duši,

aniž by věděl, že srdce už nebuší,
hold asi to člověk vytuší.
Autor padající do neznáma, 31.05.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Orichi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ale šlo by určitě vylepšit:)

01.06.2008 03:02:00 | Orichi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí