On a jeho pevnosť

On a jeho pevnosť

Anotace: ...

Šliapol si mi na hlavu,
napľul na chrbát
a ani sa neobzrel...

Urobil si to na svoju slávu,
aby si postavil mohutný hrad
a po nociach pri ňom bdel...

Prijal si ma ako slúžku,
veď hrad je tak mohutný
a mňa najviac nenávidíš...

Už mám na sebe tú bielu blúzku
a ty rytier udatný,
už dávno spíš...
Autor maliska, 14.06.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najhoršie, kedy súdia podla seba./och ty chalany/

14.06.2008 11:52:00 | botička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí