Hvězdný tulák

Hvězdný tulák

Anotace: prostě nápad

Hvězdy bych se dotknout chtěl
zlost abych už nikdy neviděl
jen tak si létat ve svých snech
aby mě hvězdy lechtaly na zádech

Koukat se ze shora na modrou planetu
a lehce do ruky chytit si kometu
pohladit jí a smést z ní hvězdný prach
pustit jí dál a necítit nikdy strach

Nikdy už nepoznat bídu a vraždy
usnout a spát s úsměvem navždy
tak bych chtěl být tulákem po hvězdách
vždy jenom s úsměvem toulat se ve svých snách
Autor drahý, 27.06.2008
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, hanele m., Marfuša, igniss, Alan Black, beerede, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi krásné XD,,,líbí se mi co píšeš

07.08.2008 14:43:00 | strašidýlko-střapatý

..ve svých snech,vše krásné prožiješ..

27.06.2008 12:56:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí