bylo mi

bylo mi

Anotace: optimismem oděná

...jak pohlazení slunečními paprsky, když otvírají ráno ještě orosené od rosy,
a noc prý málo spala,
mně bylo blaze v té vláze doteků,
Vždyť jsem nic nečekala,
Zcela jsem se rozevŕela bosým rukám
od strnulých údů k prostému uvolni se.

Je mi lehce, lehounce, když mysli dovoluje vědomí
souznění s tělem...
Autor jiřička, 29.06.2008
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí