Zasekne se....

Zasekne se....

Anotace: .... život

Co dělat?
Za chvíli to skončí...
rychle se všichni loučí
Teď, najednou, znenadání
Blíží se strádání

Dneska k nim někdo přišel
říkal, že to fakt zkoušel
že o záchranu se pokoušel
že už na ničem nesejde
už to takhle prostě dál nejde....

Co nejde?
Další život, další svět
Brzy je někdo odveze na jinej břeh
Na různý místa
Už teď si kdekdo stýská
Najednou mu dochází,
že své blízké ztrácí,
že byl na ně zlí,
že už nikdy nepřiblíží se k ní,
nepromluví s ním
ani s oním
omluvu jim neřekne
protože se to celý za chvíli zasekne

Zasekne se tenhle svět
Zasekne se života běh
Zasekne se nenávist
Zasekne se závist
Zaseknou se hrůzy světa
Zasekne se smysl života

A tak honem se všichni řítí,
vyjádřit lidem, co k nim cítí
Nové lásky vyznané
Bohu sliby slíbené
"Nééé, prosííím ušetři nás ještě"
Jenže on už svírá kleště
Kleště na ty
co ničili mravy
co drogy brali
a dětem je cpali
co zvířata týrali
co přírodu devastovali
co vraždili lidí davy
ale i na ty, co se měli rádi
jen to najevo nedávali
na ty, co za prachama se jen hnali
a na nic jiného nedbali
na ty, co lásku neznali
na pitomečky, co jen kárali
co druhého na vědomí nebrali
co jen sami sebe milovali
co druhým jen ubližovali
ale i na ty, kterým ubližováno bylo
kterým trochu lásky chybělo
na ty odstrkované
na ty bezstarostné
na tebe, na vás a na ně
a v neposlední řadě i na mě
Kleště a konec na všechny
na všechny lidi téhle planety

Ty se ptáš proč?
Jen knoflíkem na televizi si otoč
Mlč a poslouchej
A dál se neptej!
Ničí nás války
Ničí nás blbý lidi
který nasazují hromadného ničení síly
který zabíjí jiný lidi
kuli penězům nebo víře
člověk si pak připadá jako zvíře
jako štvaná zvěř
Tomuhle věř!
S jejich přístupem se totální konec blíží
a naštvanej bůh celou situaci stíží
nastane konec
a pak, až zazvoní zvonec,
zazní:
Zasek se tenhle svět
Zasek se života běh
Zasekla se nenávist
Zasekla se závist
Zasekly se hrůzy světa
Zasek se smysl života
Zaseklo se všechno
Nastalo peklo

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 09.07.2008
Přečteno 282x
Tipy 21
Poslední tipující: pejrak, UCET KE ZRUSENI, čertíček, pleskotka24, Chancer, Megalo'R, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, igniss, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to Sibylina i jiná proroctví...prostě totální apokalypsa! ;-)

10.07.2008 21:30:00 | Chancer

já se nezasek...já jsem neználek...život mi dává co proto,fakt...ale pořád hledím do dálek...

10.07.2008 01:12:00 | enigman

Teda Caracol, tys mi dala, ale automat to vidí o trochu lépe, hlásí jen PAT Takže...Je tady ještě naděje...a kde je naděje a víra...tam se neumírá

09.07.2008 23:48:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí