To by byl ráj

To by byl ráj

Anotace: Automatický text

To by byl ráj

Toulavé dálky
a prostory bez hranic,
mraky lásky nahání vítr stále víc,
laškovně se ženou dál,
jakoby se kdekdo lásky bál.

Zelená tráva,
kvetoucí květy,
jakoby smrt byla jen pouhé smetí.
Radost je okolo,
radost je všude,
dej sílu
- víra se navrátí -
neodcházej někam,
kde tě zatratí.

Člověče malinký,
hle, zde máš své střevíčky.
Uháněj strání,
vždyť vše je ti k mání,
stačí úsměv jediný
a v ráj se svět rázem promění.

Tak běž už!
Nenech se zdržovat,
nenech se nikým zastavit,
běž dál,
utíkej s hlavou vztyčenou,
rovnou,
až tam za tou vzdálenou končinou.

Jen: sílu, lásku a víru měj,
na to vždy vzpomínej!
Autor LOMI, 28.07.2008
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, okapovaroura, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oj, já to vidím, to je krása
však, poraď,kde víru bráti u ďasa
sotva vystrčím hlavu zpoza rohu
v tu ránu někdo mi nastaví nohu

28.07.2008 00:33:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí