Jedny dveře zavřeny...

Jedny dveře zavřeny...

Anotace: ....

tvář položím do ohbí paže
rukáv žížnivě slzy vsakuje
nade mnou kdosi hloupě káže
a ten hlas mi nedá pokoje

duše vyprahlá se krčí na prahu
průvan zhasíná všechny stíny
kde nabrat další odvahu
dlaně mám plné horké hlíny

tavil jsi představy svými útěky
moc jsem tě postrádala
bojácné sliby, že možná navěky
slovíčka gumová lehce odskákala

dlouho jsem váhala na křižovatce
čas ten léčitel přijel na návštěvu
teď zametám stopy, jde to hladce
smích tryská z naděje v ranním zpěvu
Autor Verena, 02.08.2008
Přečteno 267x
Tipy 29
Poslední tipující: Raduzk, vodnař, j.c., Actafool, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Štěpina G, Psavec, 0-0, just me, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skákavá slova,
chycená v siťce na motýly,
pohladí a zmizí beze stopy
***
Jiří senior

05.08.2008 19:01:00 | j.c.

nádherný obraty a slovní spojení! krásný!

04.08.2008 20:58:00 | Actafool

Moc dobrá!

03.08.2008 00:08:00 | Psavec

Výborná...zvláště poslední sloka...čtu si to nahlas.ST!

02.08.2008 23:07:00 | spare

někdy ten čas jde pěkně obrace :)

02.08.2008 22:22:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí