Jana ve slovníku

Jana ve slovníku

Anotace: Sebepoznání druhých...

jana

jana ve slovníku znamená:
milostná, milá, dávající

slyšíce sebe ve slabice ja
dává - co nejlepší ze sebe má...

dávajíc (majíc-li) slabikou na.

slyšíce ve jménu, co pravda daná,
svátek teď světí se ….
vzpomínka z dávna....

svatý= čistý

v jádru je poklad světla a lásky,
toto jsou fakta, co říkají hlásky....

a hlasy, co mluví jinačí zvěsti?

pochopit nitro snad neměly štěstí?

ba, v tomto světě kvapného dneška..?
zastavit, prohlédnout to je věc těžká.....
přesto nám kdosi určil ty svátky, to ať se občas ohlédnem zpátky...

v tento den vzpomínky dávné a svaté, co dobrým snem - ať skutečně máte....

vím toto přání nezvykle psáno,
o tom, že něco může být dáno...

jana a jája, janka a janička,
vše, když se spočítá, vždy vyjde jednička...
Autor Veselý Drak, 03.08.2008
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, kouzelníček, Romana Šamanka Ladyloba, Anita Buchtová, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mne to pride mile a vtipne. :)

01.02.2009 13:45:00 | maranika

Téda to přečtu Janě, mé kámošce. Je to drak a občas u mne odpočívá na zahradě.
Dokáži hodiny sedět a dívat se jak spí…

20.11.2008 19:56:00 | kouzelníček

Krásné přání! Skoro lituju, že moje jméno není v českém kalendáři! ;-)

17.09.2008 23:45:00 | Anita Buchtová

...díky...:o))

20.08.2008 00:42:00 | labuť

promin,ale me to prijde dost ujety a hrozny

04.08.2008 09:03:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí