Vesmírná..

Vesmírná..

Anotace: .. odysea

Zařadím třetí kosmickou rychlost
směr trajektorie nabírá svislost
odtamtud nemám zpáteční lístek
chci ´nej´, nehodlám na osud mít vztek

jak celebrita, jíž není páru
zamířím k snům na vyfluslým žváru
zaostři objektiv na konec světa
vidíš mě? to jsem já, tečka támhle ta

snad se mi divíš, co teprv NASA
na mne jsou krátká kovbojská lasa
já rychlost světla náhle zařadil
abych jak ufo ozlomvaz pádil

kam? to fakt nevim, prostor se křiví
vstříc černá díra hladově civí
vcucne mě, zblajzne, aniž zamumlám
jaký pak VIP, bláho.. připiš mě k nulám
Autor Petbab, 13.08.2008
Přečteno 344x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Hannazka, LucQa, Kyle, Psavec, okapovaroura, Severka, Simísek, Holis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkný!!! Chápu a rozumim... rychlost světla je osvobozující!
... a taky vim, že seš chlap a né ženská (viz. první koment.) :o)

21.08.2008 19:00:00 | Hannazka

hmm, tohle není muj styl..

13.08.2008 22:06:00 | saddova

tys teda přitvrdila, dlouho jsem tady nebyla....:o)

13.08.2008 20:12:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí