LadyLoba

LadyLoba

Anotace: pro Lady, aby se jí už zlepšila nálada

Květina, růže, červená.
Radost i pohoda.
Sladké i kyselé,
kdo by si dal se mnou želé?
Koktejl teď z jahod připravím,
LadyLobu hned navnadím,
volám, křičím,kde jsi?
Holčička malá, ty už nejsi.
Už jsi žena, dáma, krasavice,
co víš si můžeš přát více.
Tak se nezlob, lady naše,
kočár už je připraven výsosti Vaše.
... princ už čeká zase...
Autor PatriceB, 17.08.2008
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, drahý, cevert, oakbark, okapovaroura
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co mají proti želé, nevíš?

01.09.2008 17:50:00 | cevert

Tak přijď, mám ho tady hordy, pa

18.08.2008 09:28:00 | PatriceB

Jááá chcu želééé

18.08.2008 09:14:00 | oakbark

Taky přeji hezký týden

18.08.2008 07:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí