Smrti blízký

Smrti blízký

Anotace: Jak se asi cítí vojáci ve válce??? :o((

Chtěl bych zapomenout.
( Krveprolití, Čas, Zmatek).
Chtěl bych milovat.
( Země, Vlast).

Bláznivě bys skočila do náruče,
nenásilně bych si vzal ruku Tvou,
vložil ji do dlaně,
jemně a nenásilně,
tak jak se sluší.

Tančil bych.
Miloval bych.
Zapomněl bych.

Tančil bych s Tebou.

Miloval bych svoji Zem.

Zapomněl bych na strach,
nevěděl bych, co je smrt.
Neznal bych.
Jak rád bych neznal,
co je vraždit.

A zase…

„Granát! Hoď tam granát!“

Chybí mi zapomenout.
Nechci zapomenout.
Mám rád svou Zem.
Kde jsem, kde jsi?
Lásko?
Autor come-past, 21.08.2008
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Actafool, Holis, Psavec, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera! fakt tohle se ti moc povedlo!!

22.08.2008 17:40:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí