Zvykli jsme si

Zvykli jsme si

Anotace: ...

Zvykli jsme si
na dvě porce
místo jedné
a na každoranní
horkou kávu
na to,
že když schováme se
do rukávu
nevidí nás, nevinní

a tak do větru
pískáme si tiše
když něčí ruka
náš příběh píše

(známe se... zdáme?)

Omámení jednoduchostí
dešťových kapek
a cukrových homolí
budeme doufat
že jednou
nám dovolí
neztratit se
v šedi

Vzdát se
už jen sami sobě..
Autor seed.misulka, 21.08.2008
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné verše...

22.08.2008 19:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí