Prší

Prší

Anotace: verše

Sbírka: Jak chutná život.

Den se sklání k západu,
a šerem se odívají městská zákoutí.
Do oken i dveří domů,
vstupuje klid večera.

Z nebe se spouští nostalgický déšť,
tiše bubnuje do kostek dláždění,
odskakuje od kol aut;
a kdo poslouchá:
jakoby slyšel letní klavír.

Ulice zývají prázdnotou,
je jen slyšet vlak,
který veze noc;
noc nových nadějí.
Autor Hombre, 26.08.2008
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: a_tao, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, Kiri Kiri Kiri, WAYWARD, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí