Pět zastavení u pramene Kotelnice

Pět zastavení u pramene Kotelnice

Anotace: Pět "nenavazujících" pocitů...

V víru gest a událostí, zvláštní pocit se mě zhostí,
pocit jako na pranýři, teď i s Bohem se snad smířím.

V únoru prý patnáctého, poznám, co je v tobě zlého,
zaslepená láskou k tobě kráčím ke své vlastní zhoubě.

Nastal pravý čas, zanechat tě napospas,
odvíjí se klubko vlny, život bývá občas mylný.

O samotě, v davu lidí sama před sebou se stydím,
nepoznaná, obnažená, za poznání krutá cena.

Nikým jiným neslyšená, hlasem i vzezřením jemná,
pod oblohou na dně pastí budu sebe samu másti.
Autor Inge, 29.08.2008
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, gentoo, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to zle, jen bych zvolila jinou ormu basne, je to dost neprehledne

29.08.2008 10:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí