Oni jsou mezi námi ...

Oni jsou mezi námi ...

Anotace: *-****

*

- The truth is out there
.

nahá se zdá být,
dosah paže je jenom stínem kamufláže
co spokojeně zhasíná
úderem pěsti do klína

konvenční sex,
řev motorové pily jsou dobré žrádlo pro debily,
co v TV namodralém bliku
šklebí si huby v otazníku

jsou mezi námi,
ty to víš, i když je nikdy nespatříš
DNA píší na manžetu,
a světlo chytaj´ za roletu,

límcem tě škrtí, a ty spíš ….

*

--------------------------------------------------------

Comment Romalemu z Písmáku, dílo ... "Stalker"

*
Autor HarryHH, 02.09.2008
Přečteno 268x
Tipy 17
Poslední tipující: prostějanek, Myrja, JardaCH, Severka, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Levandule, Churry, saddova, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... podle robotů jsem KAO ... ale básnička O.K. ...

02.09.2008 21:07:00 | JardaCH

Jj, zajímavý pohled.

02.09.2008 18:41:00 | NikitaNikaT.

Zajímavé obraty... ;-)

02.09.2008 11:52:00 | Levandule

tip uz jen za drsnou uprimnost

02.09.2008 09:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí