Dávno ztracené hračky

Dávno ztracené hračky

Anotace: Háďátkovi

Panenčina ručka v koutě,
rozbitá autíčka pod postelí.
Vypelichané plyšové kotě
se s tebou o lásku nerozdělí.

Připoután pozlaceným řetězem
spalován sluncem poledním.
Oháníš se tenkým železem,
objetím tě snad uklidním.

Šrámy a to nejen na těle.
Neblbni, chovej se dospěle!
Harfy zas hrají molovou stupnici,
a v tomhle srdci peklo hořící…

A co teď?

Šeptat ti pohádky,
zpívat ti písničky…
Co nám to přiblíží?
Jedině rolničky…
Autor Okřídlená Lištička, 10.09.2008
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: F.i.L, bloumej očima, Elza511, Kristýnka15, kikis, Fenceless, Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí