Kurt ... a naše dilema ..

Kurt ... a naše dilema ..

Anotace: ... chvílema ...

*

Betonový pražce
jsou stejně neosobní
jako Vy, sráči
co kopírujete idoly z Brávíček
a sex metroborců,
kde měřítko výkonnosti motoru
jsou jen průměr válce a pístu ...

Kdysi jsem přijel
do Kurtova naléhaveho hlasu
a najednou se srdce zastavilo,
sakra, to je on ....
Ten hlas který slýchám,
hlas zvonu neposlušných ovcí,
bič na zjebaný pasáky,
na vás vy kazatelé vlastního prospěchu ..

Ale byl to zase jen sráč,
jen další betonový pražec,
jeden z mnoha
na kterých cestu nepostavíš
bez charakteru houževnatého kmenu
co voní karbolem a dálkou,
který rozřezali,
ale nezlomili..

Někdy si říkávám
že je čas umřít,
ne jako on,
prostě proto,
že železné kmeny
se už nenosí,
a co taky s nimi
.... .... dnes ...

*
-----------------------------------

*

.
Autor HarryHH, 11.09.2008
Přečteno 269x
Tipy 17
Poslední tipující: prostějanek, cevert, recht, Belmon, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, whiolet, Hesiona-Essylt, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně, furt stejný, se mi zdá. Ale kdo hledá, najde.

12.09.2008 15:22:00 | cevert

dost dobrýýý

11.09.2008 17:54:00 | Myrja

Dneska všichni kopírují jak říkáš....nejhorší je, že ty lidi si hrajou na to co nejsou a to mě štve! AŤ má každej svůj styl, ale ať ho nemění jenom proto, že už není v kurzu to dělaj idi*ti

11.09.2008 17:20:00 | whiolet

...hm...kurňa dobrý sráči...ST...od ostravaka...bereš

11.09.2008 15:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí