Rozhovor

Rozhovor

Anotace: ...

Nedělej cavyky pro nic za nic,
přece nebudu věčně panic!
Chápu to, odpovídá matka,
měla bych tě však držet zkrátka,
na sex jsi ještě příliš mladý.
Víš máti, kašlu na tvé rady,
včera jsem oslavil patnáct let
a mládí přece patří svět!
Autor Inge, 11.09.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: denebrin, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí