díváš se

díváš se

Anotace: :)

Díváš se na trosku
Na člověka bez mozku
na někoho kdo hlavu nemá
Díváš se , si z toho němá

Dívat se , na to máš právo
Než bude moje tělo do hrobu dáno
Doma jste mě našli
Jednoduše jsem si hodil mašli

Už víko rakve padá
Ty jsi ještě krásná a mladá
Jen já tu nehybně ležím
V tvou odvahu bezmezně věřím

Ty musíš žít dál
Když sem si život vzal
Autor R009, 15.09.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Suzan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí