Anděl s ďáblem v těle

Anděl s ďáblem v těle

Anotace: ...

Probuď toho anděla,
kterého v sobě máš,
ukaž mu cestu,
kterou dobře znáš,
ukaž mu světlo,
když je temná noc,
dej mu svoje tělo,
ať má větší moc.
-
Už svá křídla trhá,
tvé tělo zahlcuje mlha,
už svou sílu zná,
neděkuje, tvé tělo má.
-
Z padlého anděla,
se ďábel ve tvém těle stal,
ani trochu podoba,
není tvoje, nelituje, raní dál,
s ohněm si zahrává,
koně staré už spálil,
nevinně dál prohrává,
tvoji duši dávno zradil.
Autor S!muSh (004), 25.09.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: el viento, Bloodmoon, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí