Bolest

Bolest

Anotace: Jsme proti ní bezmocní.

Až příjde bolest,
(ta vždycky přichází),
nebudu stavět ji na odiv,
zavřu se do tmavé komory,
budu s ní sám.
Její lepkavé prsty mě ovinou,
hroznýší kličky sevřou mi hrdlo,
slzy mi vyschnou a nitro shoří.
Zbude jen černý prach
čekání na naději.
Ta přijde ( vždycky přichází).
Z černého popela vyletí Fénix,
hodně otrhaný,
hladový,
s uspěchanou snahou dát všemu zase řád.
Nespěchej tolik,
dej prostor času.
Autor Teop, 06.10.2008
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, carodejka, Jaromila, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak...

08.07.2010 01:12:00 | Bíša

Krásné a pravdivé.))

07.07.2010 20:33:00 | carodejka

kedysi nám profesorka napísala na tabuľu tento citát:
"Vedel som, že to bolí,
ale keď bolesť prišla,
bola väčšia, než som predpokladal. "
Faulkner

posílám tiché souznění v bolesti ...

12.10.2008 19:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí