Opouští mne

Opouští mne

Proč se z mé mysli vytrácí
jen šťastné vzpomínky?
A špatné zůstávají.
Zapisují se znamínky
na mém těle
-na mém charakteru.
I když (psychologie) tvrdí,
že dobré zůstane
a špatné zapomenu...

Nechci si stále stěžovat,
jak mizerně se cítím.
Co jiného mi ale zbývá?
Přemýšlet nad (ne)bytím?

Když opouští mne i sama Múza...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 10.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: mauvais-ange, strašidýlko-střapatý, mamina, Psavec, enigman, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš-li dost špatných,piš o špatných.I truchlivost je múza.

10.10.2008 17:21:00 | WAYWARD

chlape neblázni,
když to vzdáš,
nebude se Ti moct Múza
ani kam vrátit

10.10.2008 17:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí