LOKTEM DO DRŽKY

LOKTEM DO DRŽKY

Anotace: pro ty, kteří dost často padají k zemi

Tyvole mámo,
Pepik má zase rozbitou držku, vidíš?
Ne, a kde má jako tu držku...
Měl ji támhle, ale teď ji má tam.
Byl odvažný, však s Hannibalem Lecterem
nemůže nikdo zvítězit,
ani Pepik, mami.
Do hajzlu, řekla matka.
A já mu dneska k večeři udělala halušky se zelím.
Autor PatriceB, 24.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, oakbark, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí