Zeď

Zeď

Anotace: nojo.. v češtině to tak nezní... :-)

Mami, taky máš z bomby obavy?
Mami - taky ti vlezla ta píseň do hlavy?
Mami? Bude ze mě muž za pár let?
Mami... smím si postavit tu zeď?

Mami, bude prezidentem tenhle zas?
Mami - mám dát vládě zase i svůj hlas?
Mami? Pošlou mě střílet do první linie?
Mami... není to věc, co můj čas zabije?

Tiše, tiše, broučku, neplakej...
Maminka oživí všechny tvé zlé sny
A jejích strachů můžeš se chvíli bát
Maminka tě schová v teple pod křídly
Nenechá tě létat, můžeš však zazpívat...
Maminka tě schová v teple hned teď
Víš, broučku...
Jasně že maminka pomůže postavit zeď

(...)
Autor Bůchví..., 28.10.2008
Přečteno 272x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Ishtar, emi-lee, Tygropes, Holis, dablik007, Lady Carmila, WAYWARD, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se Ti povedlo.

29.10.2008 23:30:00 | Tygropes

to je dokonalé.dokonalé! jak jsi na tohle přišel, prosím, řekni! :) mami mami...

29.10.2008 19:31:00 |

krásné...zvláštní...

29.10.2008 11:50:00 | Lady Carmila

the wall:-)
nebýt opilá, tak mě to asi dojme...

28.10.2008 22:53:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí