Bílé víno

Bílé víno

Anotace: O zmatení a zvláštních a nanejvýš nepříjemných pocitech.

Jako klid po proběhané noci,
jako nebe, které není,
a přesto drží tě stále ve své moci,
ztrácíš smysl a světlo je jen zapomnění.
Jako bolest, když v dlani stiskneš růži,
jako moře a prázdná loďka na něm,
jako kníže, když utekli mu muži,
a tvoje duše vznáší se nad prostorem.

A ty žiješ dál a vyhledáváš ticho
A ty žiješ dál a vyhledáváš ticho v tichu.
Autor voedor, 01.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: kouzelníček, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen dýchám…

18.12.2008 19:34:00 | kouzelníček

opravdové ticho má sílu ...
má sílu léčit ...

Om Shanti

01.11.2008 14:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí