Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: ...

Jak ti je, moje milá?
Na cestách jsi mi zabloudila?

Jsi nějak zvědav, milý.
Neciť se nijak provinilý.

Modř, zeleň a zpěv ptáků,
ukryla jsi se do bodláků?

Žluť písku, pouštní bouře,
schovala jsem se moudře.

Kdy vrátíš se zas domů?
Čekám tě, u sta hromů!

Za božskou chvíli, drahý,
zanech té marné snahy.

Polibky tvé ti vrátím,
jen nepospíchej, zatím...
Autor Inge, 02.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Holis, denebrin, Bíša, enigman, Emma Kulíková, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň. Takových, co jsou psány jako dialog tu mhoho není.

03.11.2008 14:57:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí