Pochyby a odhodlání

Pochyby a odhodlání

Anotace: Koukneš na svůj odraz tváře na skle jedoucího vlaku, zastavíš se, zamyslíš se...a věci se mění...

Smutek mi vystřídal
úsměv na líci.
Možná to vzdávám,
tak zhasím svíci.

Mám touhu opít se,
opít do němoty.
Upadnout do snu,
vzbudit se do temnoty.

V temnotě tápat
a hádat barvy.
Nahmatat Tebe
jak struny harfy.

Rozeznít city
jak srdce zvonu.
I poslepu najít
cestičku domů.

Chci zažít, jak ve větru
vlají mi vlasy.
Chci slyšet dětský smích,
vidět zrát klasy.

Chci cítit dívku
touhou se chvět.
Chci vyrůst jak z poupěte
voňavý květ.

Chci skočit z mostu
a čekat, co se stane.
Vidět, kdo má mě rád
a kdo mě klame.

Rozběh, skok a...
...pád na zem?
...modré nebe?
...volnost?
...nic?

3.11.2008
Autor miroslaF, 04.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: hezule, Holis, maliska, Bíša, WAYWARD, sondulacek, Mbonita, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne...

04.11.2008 15:45:00 | maliska

Rozběh,skok a...žuch...(toť vše)

04.11.2008 10:17:00 | WAYWARD

nádherné je žít
věř mi
snít
jít
lesem
loukou
koupat se v rose
cítím vůní
sena
v nose...

04.11.2008 07:46:00 | Mbonita

Docela zajímavé, i když tématu sebevraždy moc neholduji :)

04.11.2008 07:26:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí