I read the news today, oh boy!

I read the news today, oh boy!

Anotace: Starší dílko. Tak trochu Dada - titulky z Idnes z 26.12.2005 Připomínka svátků vánočních... nesem vám noviny poslouchejte!

Čínský ministr odsouzen na doživotí za korupci
V Iráku odkryli masový hrob
Vánoční tragédie: Zabil matku, tři další lidi a sebe
Vichr smetl v Japonsku vlak, pět lidí zemřelo
U Sicílie se převrátila loď s uprchlíky
Na čínské diskotéce uhořelo 26 lidí
Test DNA prokázal nevinu popraveného američana
Unesenému Jordánci hrozí smrt, útoky v Iráku pokračovaly
Princ Charles nechce být korunován jako Jiří VII.
Papež Benedikt XVI pronesl poselství Městu a Světu

President Klaus je nemocný
Žena nechtěla čekat za závorami, na přejezdu ji srazil vlak.
Mladá žena spolkla mobil.
Kapsáři pokousali policistu.
Paroubek zastrašuje media a šikanuje kritiky.
Přažští celníci zadželi kurýry hašiše i s komplicem.
Důvěra ve vládu roste.
Po vánocích přijde mráz.
Soud s Berdychovým gangem připraví stát o mnoho milionů.
Letošní rok bude o sekundu delší.
Autor jeejay, 11.11.2008
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Pohjolanka, Mario de Janiero, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

P.F. 2009

11.11.2008 20:42:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí