Slyším zvonit hranu...

Slyším zvonit hranu...

Anotace: Nikdy se neptej komu zvoní hrana - zvoní tobě...

Slyšíš zvonící hranu,
co ve tmě vzduchem teskně zní ?
Tu žádám jako božskou manu,
ať tenhle den je poslední !

Volám prosbu do temnoty,
toužím ať jsem vyslyšena;
Vyveď mě z té nejistoty,
ve které jsem uvězněna.

Padni na polštář
a tiše plač;
Spílej životu
a říkej Otčenáš.

Zapři svou lásku,
a nebo ji přiznej;
Jen netvař se netečně,
a něco z toho uznej.

Došla mi síla znít,
tak jako hrana v temnotě;
Nenech mě takhle žít,
bez lásky život snít…
Autor somewhere, 16.11.2008
Přečteno 767x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Veru, Agniezka, Mounkey, UCET KE ZRUSENI, kikis, Danah
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...klobouk dolu, tahle je supr-

13.07.2009 19:58:00 | Veru

Povedené!

07.04.2009 17:04:00 | Mounkey

Ach..inspirace ve filmu, v knize, nebo v písni?:)

16.11.2008 20:23:00 | Traci

žít na hraně mince
ne na tom, zda padne
rub nebo líc
a stejně se uklidnit ...
to je (prý) umění žít

16.11.2008 18:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí