Zelený pejsek

Zelený pejsek

Anotace: čumáček s čumáčkem a čumáčky

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora

Místo hlavy mám čtverec a nevidím se v zrcadle
Ve vlaku se rejpu v nose a myslím na zoologickou zahradu
Nečtu a nekouřím
Nespím a mám hlad na sekerku s dlátem v akváriu
Přitom všem pozoruji nahé Tahiťany rád obzvláště pak
Jak prohlížejí si žárovku
Prasklou
Za zvuku hyacintu stěhuji náhradu a žvýkajíc televizní čokoládu stávám se
Nevyzpytatelným
Jsem stoličkou v zubu
Jsem lesem v dubu
Jsem nebezpečím v zákrytu
Chceš se snad mou nemocí mořskou státi?
Zpoza modrého neonu dívá se na mne bílá čepička
Kapitán Sandra podřimuje
Vždy na podzim v zimě a v Tamaře
O barelu ponětí nemá vegetaci říká kedlubny a rejpe se v nose
Taky
Chladivé topení zavřené baterie
Nemám šanci na migrénu nemám na schodu posezení
Ach pes
Ach gibon
Choulostivé tóny mizerné záplaty a tak lacino k dostání
Mám hlad a mám dva
Jsem totiž nevyzpytatelný
Prasata do Anglie
Prsa do písku culík názor tobolku a humanoida sebou
Vlhčit a vlhčit
Ostatní nevýznamné
Autor Mrášnivor, 19.11.2008
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí