Bludička

Bludička

Anotace: na melodii, co jsem slyšela včera v rádiu

Bloudí nocí
v šatech dlouhých
skrývá pocit
svojí touhy

bloudí nocí
je jí zima
v jejích krocích
zpívá vina

bloudí nocí
co vyhasíná
síla moci
už jí nedojímá

Bludička co světlo své
uzavřela v zrcadle
pohádka se nekoná
princezna je ztracená

zemřel král
a tak dál
bloudí nocí
v šatech dlouhých
skrývá pocit
svojí touhy
...
Autor Sandra_T, 28.11.2008
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Květa, carodejka, J.Švihovský, Bíša, Mbonita, enigman, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle znám, taky jsem se často cítila jako bludička..výstižné

17.12.2008 16:09:00 | Květa

Moc hezke , uplne jsem si to predstavila.

10.12.2008 00:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí