Cesta 2

Cesta 2

Anotace: takový nesmysl:)

Kolej běží, mizí v dáli.
V dáli mizí, běží kolej.
Jen tak jsme tam stáli,
popíjeli v kapkách olej.
Vtom limuzíny k nám přistály,
že nás vezmou do ráje.
My s nadšením jsme nastoupili
a odjeli do háj.
A co v háji, místo v ráji?
Kam se nyní podějem?
Budem tančit po kolejích a mazat se olejem!
Autor Jajas, 03.12.2008
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí