do života

do života

Anotace: plácání do větru

co jen jsem si
mohl svobodně rozhodnout
kam jsem se mohl hnout
než tam kam mě dali
v čase který si možná ani
oni sami nevybrali

v místech která mi
nic neříkaly
jsem musel chci-li žít
poslechnout
vodu pít a
k stolu života zasednout
a co bylo mi naloženo
uzvednout

život není svoboda
ale zakuklená totalita
a chci-li žít dlouhá léta
mám dlouhý seznam co jde
a po čem veta

co musíš jako bys rád
je zvláštní věta
ale s čím jiným
chcete do života
Autor radexk, 04.12.2008
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, maliska, NikitaNikaT., WAYWARD, STIMPRE, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní mi to lehce jako úvaha. ST! za působivý obsah a dobré zanyšlení.

04.12.2008 11:27:00 | NikitaNikaT.

...hm,dobré

04.12.2008 11:17:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí