Spadlá

Spadlá

Anotace: Svým způsobem jsem si nabila.... :)

Když jsem spadla z nebe
pomohl mi hvězdář,
spíše hvězdoplavec zdá se.
Připadala jsem si středem vesmíru,
tak jak hvězda má se.
Pak jsem zjistila,
že pohledem nemůže se věnovat jen jedné.
Inu po čase mi došlo to, co bylo zjevné.
Že spadlá hvězda na dívku vysazenou na nebe nemá,
že ač ona třeba hvězdy nezná, není jako * němá.
Nemusím mít hvězdáře pro sebe,
k tomu, abych mohla hledět vzhůru do nebe.
Však * jsem byla, nejsem,
ale třeba jednou zase budu....
Zatím zbývá patrně... zahánět nudu.
Myslím, že nehodné hvězd
ač třeba sešlých z cest...
Autor ShootingS, 08.12.2008
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Mademoiselle Drea, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdy jsou krásné, pokud je máš s kým pozorovat... Třeba Tě jednou na nebi uvidíme... Kdo ví...

13.01.2009 16:10:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí