Krása

Krása

Anotace: ...bolest a zklamání....

Máš nádherné vlasy
zdobí Tvou schránku
však za nimi cosi
kazí Ti vzhled

copak tam ukrýváš
pod těmy vlasy
když pohlédneš na mě
chci všechno vzít zpět

nehledím už jen na Tvou krásu
nejsi tu pro mě,nechci Tě znát
bojím se Tvých krásných vlasů
pod nimi špína je co zabíjí nás

tolik jsem toužil hladit a líbat
Tvou schránku,myslel že pro mne tu je
jak bolí zklamání ,však Ty to neznáš
Tvůj úděl je zničit tu krásu v srdci mém...
Autor Quigleika, 09.12.2008
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Iva Borecká, 6thSun, Mbonita, LucQa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná,
jen s tím závěrem nesouhlasím ...
přijde mi to, že zase se někdo
vymlouvá na někoho jiného ...

12.12.2008 13:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Básenka zajímavá, hloubavá... kdo pak ju asik psal?... snad život sám.

10.12.2008 09:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí