Dar

Dar

Anotace: ...nebrat nic jako samozřejmost....

Když mohu si lehnout do trávy
značí to, že je tu jaro
těch motýlů, co jsou mi u hlavy
líbám je, jen tak přeneseno
jak já je miluju a s nima ráda jsem
máme tu úlohu, vážit si jich jen
stačí to! neublížit
proto musím se k ním plížit
jsou plaší ale ne všichni
ta barevnost stupňů! překrásní
nádherná fauna, kdo nám ji dal?
víme to všichni - ten kdo nás má tak rád
a flóra to je taky dar
co víc si můžeme ještě přát?
hlavně mít zdraví a smích v očích
který vždy tak září v rozpacích...
Autor Quigleika, 09.12.2008
Přečteno 244x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hanele m., BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Psavec, Iva Borecká, 6thSun, Mbonita, LucQa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano :-)

09.12.2008 10:33:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí