Princezna

Princezna

Anotace: Je úplně jedno o kterého z rodičů příjdeš, vždy tě to srazí na dno...ale žít se musí dál, i když to není jednoduché....

Sbírka: Jen blázen křídla postaví

Princezna

Ve starým domě…
Hodiny tikají tiše – do rytmu srdce
co pomalu přestává bít.
V tom starým domě umírají lidé
co už nezvládají žít.

Já stála u tvý postele
proč jsi to vzdal tak rychle
V upocených rukách držela tvou
proč je sbohem větou zapomenutou

Ve vzpomínkách slyším dál
jak říkáš, že jsem tvá princezna.
Slzy a smutek v sobě mám
říkals mi princezno, mám tě rád
přitom, uletěls mi do oblak.
Nezapomenu táto, neměj strach…

Každý den se v domě ticho ukrývá
bez tebe mi život slepě utíká
je zlý, že nic z toho už nevrátím
za sny s tebou klidně zaplatím.

Ve vzpomínkách slyším dál
jak říkáš, že jsem tvá princezna.
Slzy a smutek v sobě mám
říkals mi princezno, mám tě rád
přitom, uletěls mi do oblak.
Nezapomenu táto, neměj strach…
Autor AndyKo, 10.12.2008
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Quigleika, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezký Princezno

07.01.2009 15:10:00 | BArBArKO

Ač je moc smutná, tak je krásná.Cítím s Tebou.

10.12.2008 19:31:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí