Bolest

Bolest

Anotace: ...migréna...

Jenom jsem zvědavá kdy už mne opustíš
bolesti únavná,nechci tě mít
jsi ohavně neslušná s černými okny
smradlavá jako tér,jako mrtvola hořící

držíš se mě jako ty nože co bodlí jsou do kůže
do očí,do spánků,do týla však víš
jsi silná jak zdivo co drží domy
odejdi,vypadni,chci zase žít
chci vnímat ulice,chci vnímat přátele
chci vnímat barevnost přírody,života žít

jsi kurva která se vyžívá ve špíně
a ve smradu co pojídá zbyky odpadu
máš vrata zavřený jsou černý pusť mě ven
tolik nocí probděných,je ještě naděje?

naděje umírá jako poslední
tak přeci možná zas uvidím svit
čistý a blažený to oči snad uvidí
zatím jsou zavřené v bolesti
ale já chci zas žít...
Autor Quigleika, 11.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sondulacek, whiolet, STIMPRE, BArBArKO, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, LucQa, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však budeš...

17.12.2008 12:33:00 | whiolet

Jj, migréna je zlá... i já ju dobře znám :o(

11.12.2008 14:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí