Hvězda

Hvězda

Anotace: *

Hvězda nade mnou
Krásná a zářící
Hvězda ve mně
pokroucená, zvláštní.

Hvězda nade mnou
Dokonalá, přesná
Hvězda uvnitř
Směje se a lechtá

Hvězda nade mnou
Zapojená do zásuvky
Hvězda ve mně
S energií lidskou

Hvězda nade mnou
Svítí všem a všude
Hvězda ve mně
Sálá jen někdy
a o to víc

Hvězda nade mnou
Ve stech exemplářích
Nemůže se měřit
S hvězdou jedinou,
Která se objeví
jedině se mnou.
Autor tecka.miska, 14.12.2008
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: johNMadhead, STIMPRE, F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí