Holubice

Holubice

Anotace: naděje..

Mocně křídla k nebi vzpíná,
jenom ona je snad jiná.
Nevinně bílá v tomhle světě,
řekla by toho tolik v jedné větě,
slova však nevypustí žádná.
Ani její křídla ladná.
neřeknou nic o odvetě.
Nemluví, jen krásně zpívá,
melodie není lživá.
Je podivná a čarokrásná
o lásce píseň světa spásná,
co všechna srdce vyléčí.
U nohou jí ptáci klečí,
královnou jejich ona je,
když vylétne, všichni mlčí,
krásou vzdychaje.
Nevinnosti symbolem
a znamením míru,
jejím věčným úkolem
je přinášet víru.
Šum jejího peří slyšíš,
když srdce své marně tišíš
a rozesmutníš rozkolem.
Autor Acolire, 19.12.2008
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, enigman, mauvais-ange, BArBArKO, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vypovídá..."o)

15.01.2009 16:18:00 | Churry

líbí..

19.12.2008 23:44:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí