Slib vojáka

Slib vojáka

Anotace: Slib vojáka

Slibuji,
že vraždit budu.
Nevinné i vinné.
Krutý v tom budu.

Slibuji,
že bombardovat budu.
Byty i domovy.
Ničit bez pocitu viny.

Slibuji,
že drancovat budu.
Okrádat a plenit.
Bez problému.

Slibuji,
že znásilňovat budu.
Slušné ženy, malé dívky.
Pošpiňovat je budu.

Slibuji,
že zneužívat moc budu.
Pro sebe, svou rodinu.
A tebe nechám ve štychu.

To vám slibuji já,
voják, kterého volá
ta podělaná armáda.
Autor James Tony, 21.12.2008
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí