Mám malou čtenost

Mám malou čtenost

Anotace: slovíčkaření

Mám malou čtenost

Mám malou čtenost svých plátků
A tak mě napadá
Dost je fláků!
A taková je doba…

Co člověk vymyslí
Pošetilostí
Se zamyslí třeba
v opilosti.

Nechci psát romány
Ani texty Kaťáků
Taková je doba
Dost je tu fláků….

Psavci vymyslí
Romány o štěstí
My píšem pro radost
Někdy i nesmysly

Co zbylo z myšlenky
Vyrostly pomněnky
Na louce u hřbitova
Taková je doba!

Slova se zpívají
Nohy tančí
V dálce páří se
Srnčí i dančí!

Nevěřme zbloudilcům
jejich pohádky
o hladu zůstali
zrovna na svátky

Mám malou čtenost svých plátků
jak bylo řečeno na začátku
a za zpěvu ptáků
všem přeji k svátku
Autor v.hercik, 21.12.2008
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Jajas, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná ty sám
málo čteš
tohleto znám
to není lež
do čtení se dej
komentáře piš
a svých čtenářů rej
brzy uvidíš...

a nebo taky ne... lidi sou nevyzpytatelní :o)

25.12.2008 10:46:00 | hanele m.

hmm...diky

22.12.2008 15:41:00 | v.hercik

tvá hvězda stoupá..:-)

21.12.2008 21:33:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí