Až budu v nebi

Až budu v nebi

Anotace: Taková malá psychoterapie

Až budu v nebi,
zeptám se Boha,
když neodpoví
zeptám se znova.

Až budu v nebi,
řeknu mu, že je vrah.
On odpoví:
"To já jen tak."

Až budu v nebi,
řeknu že, amarádku zabil
Bůh usměje se:
"Ne, já to nebyl."

Až budu v nebi,
řeknu: "chci za ní."
Bůh řekne:
"V pekle se ďáblu klaní."

Až budu v nebi,
dostanu zlost.
Bůh řekne: "Nevěřila,
nemůže být můj host."

Až budu v nebi,
zařvu:" Jsi přeci milostivý!"
On odpoví:
"To je výmysl. Vás lidí!"
Autor Art.Ep, 29.12.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a působivé. Líbí se mi to, má to myšlenku, zamyšlení... hmmm.

02.01.2009 12:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí