Black and white

Black and white

Anotace: text k zhudebnění

hřích pro anděla pro hříšníka anděl spásy
tos nevěděla že jsou pro mě symbol krásy
černá a bílá vrhnout stínem na ně nejde
věrná nevěrná mezi to se nic nevejde

já říkám
že hříchu toho je až po hříchu málo
když tě vidím tak vím co za hřích by stálo
krásná Sáro
bílá dámo v černém
jestli jsi anděl tak mě lítat naučíš
jestli jsi ďábel budu s tebou peklu blíž
chci všechno nebo nic
chci znát tvůj rub i líc

nebe a peklo co je mezi tím je nuda
zima a teplo bohatá a nebo chudá
spím nebo žiju já se ve snech nepotácím
Black and white piju drobný ty stejně postrácím
Autor Elisha, 01.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí