ČISTÁ VODA, MYSL, LÁSKA

ČISTÁ VODA, MYSL, LÁSKA

„(…)naštěstí existuje jalovcová, jediné světlo
v temnotách. Cítíte, jak ve vás rozlévá
nazlátlý, bronzový svit? Když mě zahřívá jalovcová,
rád večer chodívám městem. Prochodím celé noci a sním,
nebo vedu sám se sebou nekonečné rozhovory.“
(Albert Camus, Pád)
. . .
Nepotřebuji marihuanu
stačí mi vlastní kašel.

Nepotřebuju večírky
stačí mi vlastní vzpomínky.

Nepostrádám druha
piji-li jak duha…

Ovšem když se našel
souputník k dialogům
´poslušně´ hlásám
„Pijme vodu a nepijme rum!“
Autor Andrea Vatulíková, 07.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: IIvulka, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, cevert, Psavec, Squat_the_world, TERezicKA
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

down to the basement...

13.01.2009 13:26:00 | démon zatracení

nemá chybu, super

08.01.2009 16:02:00 | cevert

Pijme rum a nepijme vodu.

07.01.2009 22:48:00 | Psavec

nový rok, žeby první krok...
drž už hubu:-) prosím skoč...

07.01.2009 20:01:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí