Variace na "P"

Variace na "P"

Anotace: slovní hrátky:-)))))

Přísný pohled
pankáče
přes pusu
pásku
přes pupek
potisk:
PIVO-PORNO-POKR
poněkud pobuřující
popis pankáčských
piklí
pískl
prásk
poletující pončo
průstřel
proti podzimnímu
poryvu povětrnosti
poprvé poznal
pohnutky pankáčské
pancéřové pěsti
prohnul páteř
padající pohledy publika
padnul
Autor Tomáš Přidal, 10.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrátky s jazykem umím ocenit. Dobrý!

10.01.2009 22:22:00 | Jana M.

Po přečtení pohnutek pankáčských poety Přidala padám. Pa

10.01.2009 19:42:00 | voedor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí